TEATRE

OCTUBRE, 2016


ELS MONÒLEGS DE LA VAGINA


“Els monòlegs de la vagina” és una obra amb un alt contingut humà i moments profúndament emotius.

La trama es basa en prop de 200 entrevistes realitzades per l’autora nord-americana Eve Ensler a dones de diferents nacionalitats, edats, races i classes socials. Ensler els va fer preguntes sobre els temes més íntims i les respostes foren d’allo més inesperades i divertides.

Aquesta versió en valencià, està interpretada per tres actrius que es desdobleguen per a representar diversos personatges còmics i dramàtics, a través dels quals el públic viatjarà en una muntanya russa d’emocions. Trobarem converses sobre la masturbació, els diferents tipus d’orgasmes, els agravants de la sexualitat femenina, les visites al ginecòleg, la violació sexual contra les xiquetes, el càncer, la menstruació i la mutilació genital, entre altres. Tal vegada, alguna d’aquestes histories siga la teua.

Aquesta obra s’ha convertit en l’epicentre d’un moviment mundial que tracta d’esborrar la vergonya que moltes dones senten pel seu cos i la sexualitat i de concienciar a les persones a combatre la violència masclista i els actes de violació contra les dones. Una obra per a persones adultes sense inhibicions.

  • EQUIP TÈCNIC I ARTÍSTIC

AUTORA

Eve Ensler

ACTRIUS

Rosa Catalán, Maria Mas i Nydia Crespo

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ

Toni Ferri

TRADUCCIÓ I ADAPTACIÓ

Toni Ferri

DISSENY DE LLUMS I PROJECCIONS

Toni Ferri

PRODUCCIÓ

Teatreres pel món
Desheredats Teatre